Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Hunt Talent

Hoe werkt HUNT?

HUNT talent staat voor kwaliteit. Kwaliteit vakmensen voor onze opdrachtgevers en kwaliteit bedrijven voor onze kandidaten. Kwaliteit vakmensen ofwel technisch talent zit meestal niet thuis op de bank maar is aan het werk in zijn of haar vakgebied.

Het kan ook zijn dat technisch talent door omstandigheden (bijvoorbeeld door faillissement van de werkgever) sinds korte tijd werkzoekend is. HUNT vindt in de meeste gevallen snel het technisch talent waar haar opdrachtgever naar op zoek is. Hoe ons dat lukt?

HUNT talent database & netwerk

Wij hebben door de jaren heen een uitgebreide database en groot netwerk opgebouwd in de techniek. Bij een aanvraag van onze opdrachtgever kunnen wij snel en efficiënt searchen in onze eigen HUNT talent-database en -netwerk.

HUNT tools

Wij beschikken over een diversiteit aan abonnementen en advertentiemogelijkheden in de techniek. Voor een opdrachtgever zijn deze tools vaak te kostbaar en tijdrovend om zelf aan te schaffen en in te zetten. Omdat een goede vakman niet kan zonder goed gereedschap beschikken wij over deze tools. Ieder z’n vak!

HUNT, what’s in a name?

HUNT staat voor jagen. Wij jagen op technisch talent. Daar zijn we goed in en daar zijn we continue met veel energie en gedrevenheid mee bezig. En dat merk je in het contact met HUNT. Zodra onze opdrachtgever aangeeft behoefte te hebben aan talent willen wij weten wat voor collega en waarom men een vakman zoekt en wanneer. Wij bezoeken de opdrachtgever persoonlijk en stellen een helder en duidelijk profiel op. De opdrachtgever wordt door een vaste contactpersoon door HUNT op de hoogte gehouden hoe het er met zijn zoekopdracht voor staat.